top of page

Mit navn er Frankie. Jeg startede med at køre på mountainbike i midt 

halvfemserne med at købe en brugt alu mtb af en kollega, den blev stjålet efter et par år. Købte så en spritny Marin Indian Fire Trail med vilde V-bremser. Havde den i rigtig mange år, blev så forelsket i en Rivette H6 som jeg havde set til Nordic24.

Så blev det til en 29" KTM, så en Specialized Epic 29", en super XC cykel, havde en Vision Kilo med fast forgaffel som vintercykel samtidligt med Epicen, tilbage til en Hardtail, en Pronghorn 27,5".

Har nu en Santa Cruz Hightower og en Solo/5010 , en med 29" og en med 27,5" hjul, har haft en Chameleon og en Nomad, kommer nok ikke til at køre andet end på Santa Cruz fremover 😁

Kørte i mange år i skoven bare for sjovt, det var først i ca 2005 jeg begynte at interessere mig for MTB løb på motionsplan. Kørte mit første Liga løb i Kolding i 2012, første hele sæson i 2013 for DMK.

Men har altid godt kunne lige at køre nedad, så det er blevet mere og mere gravity orienteret MTB, her de sidste år sammen med 5KFreeride 😆

Blev i efterår-vinteren 2012 inviteret til at være med til at starte MTB Langesø op med sporarbejde og har været med lige siden.

IMG_8622.JPG
superMorzine 2019.png
IMG_4669.JPG
bottom of page